DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Kulturní spolek Semily Femily o.s.

Hudební pátky 2011

Pátek 1. července 2011, 20.00 h, Ostrov

IN TOUCH + host

Crossover-rocková kapela pochází ze sousedního Železného Brodu. Zahráli si už například před celebratimi jako je Aleš Brichta Band nebo Doga. Na jaře letošního roku objeli v rámci turné (spolu se semilskými Hangover Painters) celý region.

 

Pátek 8. července 2011 (pořádá KC Golf), 21.00 h, prostranství před Zámkem
 

Divadelní pátek: Divadlo Continuo Theatre: FINIS TERRAE

FINIS TERRAE je pohybové, loutkové a výtvarné pouliční představení, montáž historických textů, fyzického herectví, živé hudby, rytmu a výtvarné poezie. Po premiéře v Norimberku v dubnu 2009 se inscenace vydala na cestu po Evropě. Hrála se ve Francii, Německu, Polsku, v Belgii, na Slovensku, na řadě míst v České republice (Praha, České Budějovice, Brno a další) a doputovala, stejně jako mise v 15. století, až na mys Finisterre ve Španělsku. A v pátek 8. července doputuje k nám do Semil.

 

Pátek 15. července 2011, 20.00 h, Ostrov

RADIO JEREVAN

Šestičlenná hardcore-metalová formace z Potštejna funguje už od roku 1999. V Semilech potštejnští zahráli už několikrát (naposledy v listopadu 2010 na křtu nové desky Hangover Painters v Chladírně). Premiéru u nás bude mít jejich nový zpěvák po boku zpěvačky s hlasem, jaký jen tak někde neuslyšíte.

SIXTY SEVEN CABARET

Alternative-rockové trio z Liberce pozoruhodné tím, že jejich bicí ovládá bytost něžného pohlaví. Do baskytary a kytary nadšeně řežou pánové.

 

Pátek 22. července 2011 (pořádá KC Golf), 20.00 h, Ostrov

JOHNY WALKER BAND

Koncert country skupiny Johny Walker Band ze Semilska. Tato v regionu dobře známá a oblíbená kapela ve složení Tomáš Hyka, Eva a Kamil Farský a Radim Janeček hraje především české country a bluegrass. Repertoár tvoří převzaté i autorské skladby, zpěv se opírá o tři až čtyřhlasné vokály. Hrají a zpívají - jak sami říkají - pro radost sobě a ostatním.

 

Pátek 29. července 2011, 20.00 hodin, Ostrov
 

COVER POWER + host

Thrash-bluegrass z Liberce. Repertoár skupiny tvoří šlágry z dílny takových stars, jakými jsou například Guns 'n' Roses, Bryan Adams nebo AC / DC, ale uslyšíte i hity české scény - Šakalí léta, Walk Choc Ice nebo Lucii.

 

Pátek 5. srpna 2011 (pořádá KC Golf)

17.30, španělské schody na náměstí - Semilská 11

V létě patří k tradičním letním akcím promenádní koncert Semilské 11. Tento koncert je stejně jako vloni zařazen do hudebních pátků. Příznivci místní dechové hudby jsou srdečně zváni do nového prostředí semilského náměstí.

21.00, Ostrov - Suffering Souls

Rovněž stejně jako v loňském roce je zařazena do hudebních pátků rocková taneční zábava. Hraje skupina Suffering Souls. Složení kapely: David Farský – baskytara, zpěv, Lucka Grohová – tamburína, zpěv, Milan Pastorek – kytara, Vašek Baudys – kytara, zpěv, Víťa Matzke – bicí nástroje, Martin Baudys – zvuk. O technické zázemí kapely se stará Zdeněk Flekna.

 

Pátek 12. srpna 2011, 20.00 h, Ostrov

ROCKOVÝ VEČER

Rockování na Ostrově s živými kapelami. Podrobnější info - coming soon...

 

Pátek 19. srpna 2011 (pořádá KC Golf), 20.00 h, Ostrov

MĚSÍČNÍ PSI a NATVRDO

Měsíční psi jsou dle jejich slov tou nejneznámější neznámou rokenrolovou kapelou, přísahající výhradně na autorskou tvorbu v mateřském jazyce, trochu ovlivněnou T.Rex, Black Keys, ale i rannými ETC ... či Matadors, vystupující v tříčlenném obsazení kytara, baskytara, bicí, protože " je to tak nejlepší". MĚSÍČNÍ PSI jsou Leo Wimbledon, Kenny Hammer a P.J.
Natvrdo – semilské elektro-popové duo Jakub Lindner a Marek Szabó existuje asi čtyři roky. Jejich skladby jsou vlastní tvorbou. Vystoupení dua Natvrdo většinou doprovází až teatrální show.

 

Pátek 26. srpna 2011, 20.00, h, Ostrov

HANGOVER PAINTERS + host

Semilskou partičku rock'n'roll-grungerů netřeba místnímu publiku představovat. Mají za sebou kus historie, dvě řadová alba, akustický počin, a jsou neodmyslitelnou stálicí místní alternativní scény (OstrovArt festival, Chladírna Fest, hudební pátky apod.).

 

 


ZMĚNY V PROGRAMU VYHRAZENY